top of page

Представа- СВИ СМО ПРИЧЕ-КОЈА ЈЕ ТВОЈА?

14.11.2019. године у Дому омладине , одржана је представа под називом „СВИ СМО ПРИЧА-КОЈА ЈЕ ТВОЈА“? Ову представу одиграли су млади глумци студија „БИС“ из Београда. Представу је режирао Павле Јеринић, а текст су написали млади глумци који је настао кроз радионичарски рад. Једна од најоригиналнијих представа студија „БИС“ вратила се на сцену после две године, са новом генерацијом младих глумаца.

Представа говори о одрастању, о томе колико је свачија прича другачија, како је свачије детињсво било посебно и колико детињство има утицај на наш живот. Глумци су кроз периоде одрастања од најранијих година па све до осамнаесте године успели да нам дочарају разне проблеме кроз које смо се сусретали или са којима се и даље сусрећемо. Све то су нам презентовали уз разне истините животне приче које су се догодиле њима или њиховим вршњацима и тиме дали пример младима шта не би требало да раде и какве последице њихови поступци могу имати. Ова представа нас је подсетила на то ко смо били некада и ко смо сада, шта смо желели да постанемо и оно што је најважније подстакла нас је да се запитамо да ли смо изневерили себе и да ли смо остали доследни себи. Идеја јесте да нам представи да су проблеми са којима се сусрећемо и суочавамо ту да нас науче нечему и на тај начин нас обликују како би знали ко смо. Представа је заправо приказала цео живот у само шездесет минута. Оно што је интересантно јесте да је представа намењена свим узрастима где се свако може пронаћи и присетити се детињства.

Одрастање је тежак период за младе где они покушавају да сазнају ко су, шта их интересује и чиме би желели да се баве у будућности. Млади често немају подршку од својих родитеља јер они немају довољно времена да се посвете својој деци и због тога су деца најчешће препуштена сама себи и сама се суочавају са разним проблемима, а подршка је најважнија како би се формирали као личност и како би остварили оно што желимо. Због тога је идеја и циљ представе да младима укаже на то да нису сами и да свако има неку врсту проблема и да увек постоји решење. Јако нам се допала представа и топло је препоручујемо сваком да кад год има прилике оде и погледа.

ЗАПАМТИТЕ: КОЛИКО ГОД БИЛО ТЕШКО, КАКАВ ГОД ПРОБЛЕМ ИМАТЕ УВЕК ПОСТОЈИ РЕШЕЊЕ!! НЕМОЈТЕ НИКАДА МИСЛИТИ ДА ВАМ АЛКОХОЛ И ПСИХОАКТИВНЕ СУПСТАНЦЕ МОГУ ПОМОЋИ, ОНИ ВАМ САМО МОГУ ПОГОРШАТИ ПРОБЛЕМ!


Актуелно:
Скорашње објаве:
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
Химна прихватилишта за децу
bottom of page